FAQ

Nicio problema! Iti suntem aici sa te ghidam in alegerea echipamentului potrivit. Echipa noastra iti sta la dispotie cu sfaturi si informatii utile oricand ai nevoie.

Verifica daca avem ceea ce cauti in meniul activitatii pe care vrei sa o desfasori. Contacteaza un membrul al echipei, verifica disponibilitatea si confirma rezervarea. Stabileste conditiile de probare, predare si modalitatea de plata.

Echipamentele se ofera in baza unui contract de inchiriere in care sunt mentionate tipurile de echipamente, costul acestora si durata de inchiriere. Acest contract este insotit de o declaratie de asumare a raspunderii si un formular GDPR.

Descarca formularul de inchiriere si asumare

Pentru echipamentele inchiriate nu se percepe garantie, insa costul reparatiei sau inlocuirii acestora n cazul distrugerii totale va fi suportat de catre cel care inchiriaza.

Este alegerea ta, insa sugeram:

  • sa cunosti bine tehnicile specifice activitatii pe care urmeaza sa o practici
  • sa respecti toate conditiile de siguranta si normele de securitate in vigoare
  • sa nu iti asumi riscuri inutile, verifica conditiile meteo,starea zapezii, sa fii insotit
  • sa respectii regulile de acces in arii protejate sau locatii cu regulament specific (ex. speologie)

Orice persoana cu varsta minima 18 ani, pe baza unui card de identitate. Pentru propria siguranta sa fie intr-o stare fizica si psihica buna, sa cunoasca riscurile si sa respecte masurile de siguranta valabile.

Vrem sa fim implicati in planurile tale

Suntem aici sa iti acordam sfaturi si indrumare in alegerea echipamentelor montate. Incepe prin a oferi persoanelor iubitoare de munte sansa sa experimenteze activitatile outdoor intr-un mediu confortabil, economic si sigur.

Activitatile de aventura aduc beneficii majore celor ce practica aceste sporturi. Indeparteaza stresul cotidian prin ancorarea in prezent a persoanei, imbunatatesc atat conditia fizica si psihica, ajuta la indepartarea barierelor personale, cresc stima de sine si increderea in forte proprii, ajuta la restabilirea unui organism sanatos prin petrecerea timpului in natura si la aer curat. Stim ca ai fost mereu pregatit pentru o noua aventura, acum ai si mijloacele necesare!

Echipa AdventureGear